Tarieven

Coaching

Het tarief voor coaching is € 65 inclusief BTW per sessie (1 uur totaal). Een terugkoppeling aan u als ouder is hierbij inbegrepen. Indien gewenst is het mogelijk eerst een kennismakingsgesprek te hebben. Dit is kosteloos.

Ik leer leren

Voor de groepstraining geldt een vastgestelde prijs van € 200,00 per deelnemer. Dit bedrag is inclusief het werkboek van € 32,50. Voor een individueel traject geldt het reguliere coachingstarief van € 65 inclusief BTW per uur exclusief het werkboek van € 32,50.

Engelse les

Het tarief voor de Engelse lessen is € 100 voor een serie van 10 lessen van een uur (vrij van BTW). Dit is inclusief materialen en eten/drinken indien de lestijd aansluitend aan school is. U ontvangt na afloop van iedere les een korte update welke stof er behandeld is.

Projectbegeleiding

Voor het begeleiden van projecten en het geven van trainingen hangt het uurtarief samen met de inhoud van de werkzaamheden. Dit bespreek ik graag in een persoonlijk overleg.

 

Vergoeding

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt kindercoaching vergoed als alternatieve geneeswijze vanuit het aanvullende pakket. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar.