Wie ben ik?

Evelien Verhoek

Trotse oprichtster van YOU kindercoaching. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het scn_0002-kopie-2bedrijfsleven, waaronder 10 jaar bij HR-adviesbureaus waar talentontwikkeling centraal stond. Mensen inzicht geven in hun talenten en mogelijkheden, er is niets mooiers om te doen. Mijn vele jaren ervaring als coach in het bedrijfsleven komen nu ook goed van pas. Mijn wens bleef echter bestaan om dit met kinderen te doen. Na meerdere jaren Engelse les te hebben gegeven voor basisschoolgroepen 5 t/m 8 en de nodige hulpvragen als ouder om mijn eigen kinderen de juiste ondersteuning te bieden, heb ik besloten de opleiding tot kindercoach te volgen. Zo is YOU kindercoaching ontstaan. Als coach vind ik het van groot belang dat uw zoon of dochter zich door mij gezien, gehoord en begrepen voelt.

Naast kindercoach ben ik Specialist Hoogbegaafdheid & Differentiatie. Ik sta ook 2 ochtenden in de week met veel plezier voor de klas. In beide gevallen Plusklassen met leerlingen uit groep 3 tot en met 8 die ik een zo uitdagend mogelijk aanbod bied om hen zichzelf optimaal te laten ontplooien. Tevens ben ik gecertificeerd Ik leer leren trainer en faalangstreductietrainer.

Zelf ben ik de trotse moeder van een zoon van 15 en een dochter van 13 jaar. Ik haal er veel plezier en voldoening uit om met kinderen te werken en hen te laten inzien dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze soms zelf denken!

YOU kindercoaching heeft een samenwerking met Sasha Jansen van Kind in de Kijker. Samen verzorgen wij trainingen voor schoolteams over meer- en hoogbegaafdheid.